21. sjednica Općinskog vijeća Općine Orebić sazvana je za ponedjeljak, 21. listopada 2019.g. s početkom u 15 sati, u prostoriji Općine Orebić (velika dvorana).

Udruga 'Moj otok' i Općina Orebić organiziraju u srijedu, 23. listopada s početkom u 18 sati u dvorani Općine Orebić predavanje o projektu zamjene azbestnih krovova i fasada.

21. sjednica Općinskog vijeća sazvana je za 12. listopada 2019.g. (subota) s početkom u 09:00 sati u prostorijama Općine Orebić (velika dvorana). Za sjednicu je predložen sljedeći

DNEVNI RED

Čestitku povodom Dana neovisnosti Republike Hrvatske u ime Općine Orebić uputili su načelnik Tomislav Ančić i predsjednik Općinskog vijeća Mario Vekić:

Lokalna akcijska grupa "LAG 5" objavljuje natječaj za radnice za pomoć i potporu starijim osobama:

Sukladno članku 32. Uredbe o strateškoj procjeni utjecaja strategije, plana i programa na okoliš (NN 03/17) i člancima 3. do 5. Uredbe o informiranju i sudjelovanju javnosti i zainteresirane javnosti u pitanjima zaštite okoliša (NN 64/08) Jedinstveni upravni odjel Općine Orebić obavještava javnost o započinjanju postupka

Ocjene o potrebi strateške procjene utjecaja Izmjena i dopuna Prostornog plana uređenja Općine Orebić na okoliš.

Dragi sugrađani,

U osobno ime, te u ime Općinskog vijeća općine Orebić upućujemo iskrene čestitke u povodu obilježavanja 5. kolovoza, Dana pobjede i domovinske zahvalnosti i Dana hrvatskih branitelja.

Ministarstvo poljoprivrede – Uprava za potporu poljoprivredi i ruralnom razvoju, u suradnji s Hrvatskom agencijom za malo gospodarstvo, inovacije i investicije (HAMAG-BICRO) i Hrvatskom bankom za obnovu i razvitak (HBOR), organizira radionice s ciljem predstavljanja financijskih instrumenata Programa ruralnog razvoja Republike Hrvatske za razdoblje 2014. – 2020.: Mikro i mali zajmovi za ruralni razvoj, Pojedinačno jamstvo za ruralni razvoj i Investicijski krediti za ruralni razvoj.

Srijeda, 22 Svibanj 2019 23:00

Rješenje o određivanju biračkih mjesta

Županijsko izborno povjerenstvo DUBROVAČKO-NERETVANSKE ŽUPANIJE na sjednici održanoj 8. travnja 2019. donijelo je

U slijedećem tekstu nalazi se osvrt na projekt Debating Xenia, na kojemu je Općina Orebić sudjelovala kao jedan od projektnih partnera.

Stranica 1 od 32