Please ensure Javascript is enabled for purposes of website accessibility

Nakon brze intervencije vatrogasaca, sinoć je u 1:40 ugašen požar u Podvlaštici.

Danas je započeo sa radom novi sustav za izdavanje propusnica 'e-Propusnice'. Kako građani općine Orebić sada mogu dobiti propusnicu? “Stare” propusnice vrijede još do 6. travnja i do tada ih morate zamijeniti e-Propusnicom.

Orebić 31.3.2020. - Na području Općine Orebić do sada nemamo potvrđenih zaraza novim koronavirusom. Stožer civilne zaštite Općine Orebić u suradnji sa županijskim i nacionalnim stožerima na terenu provodi odluke i upute Stožera civilne zaštite Republike Hrvatske.

Stožer civilne zaštite Općine Orebić upućuje sve građane Općine Orebić koji sumnjaju da su simptomi koje imaju potencijalno zaraza koronavirusom (Covid-19) da nazovu poseban telefon dežurnog liječnika: 099 529 49 45.

Ponedjeljak, 16 Ožujak 2020 15:00

Odluka - PU Dječji vrtić Orebić - Covid19

Načelnik Općine Orebić donio je Odluku kojom se regulira rad, naplata i ostale mjere vezane uz rad Predškolske ustanove Dječji vrtić Orebić u uvjetima pandemije Covid-19.

Sve informacije za građane općine Orebić vezano za zabranu napuštanja prebivališta i mjesta stalnog boravka u RH. Sve o izdavanju propusnica!

Stožer civilne zaštite Republike Hrvatske donio je jutros Odluku o zabrani napuštanja mjesta prebivališta i stalnog boravka u Republici Hrvatskoj.

Danas je Stožer civilne zaštite Republike Hrvatske objavio tri nove odluke: radno vrijeme trgovina skraćuje se na 8-17h, zabranjuje se rad tržnica, a propisane su i mjere zaštite za taksi usluge:

Stožer civilne zaštite općine Orebić donio je danas, 22. ožujka odluku kojom se zabranjuje paljenje vatre na otvorenom prostoru.

Apliramo na građane da osim u slučaju hitnih stanja i vitalne ugroženosti ne dolaze izravno u službu hitne medicinske pomoći.

Aktualno:

Sve novosti