Lokalna akcijska grupa "LAG 5" objavljuje natječaj za radnice za pomoć i potporu starijim osobama:

Sukladno članku 32. Uredbe o strateškoj procjeni utjecaja strategije, plana i programa na okoliš (NN 03/17) i člancima 3. do 5. Uredbe o informiranju i sudjelovanju javnosti i zainteresirane javnosti u pitanjima zaštite okoliša (NN 64/08) Jedinstveni upravni odjel Općine Orebić obavještava javnost o započinjanju postupka

Ocjene o potrebi strateške procjene utjecaja Izmjena i dopuna Prostornog plana uređenja Općine Orebić na okoliš.

Dragi sugrađani,

U osobno ime, te u ime Općinskog vijeća općine Orebić upućujemo iskrene čestitke u povodu obilježavanja 5. kolovoza, Dana pobjede i domovinske zahvalnosti i Dana hrvatskih branitelja.

Ministarstvo poljoprivrede – Uprava za potporu poljoprivredi i ruralnom razvoju, u suradnji s Hrvatskom agencijom za malo gospodarstvo, inovacije i investicije (HAMAG-BICRO) i Hrvatskom bankom za obnovu i razvitak (HBOR), organizira radionice s ciljem predstavljanja financijskih instrumenata Programa ruralnog razvoja Republike Hrvatske za razdoblje 2014. – 2020.: Mikro i mali zajmovi za ruralni razvoj, Pojedinačno jamstvo za ruralni razvoj i Investicijski krediti za ruralni razvoj.

Srijeda, 22 Svibanj 2019 23:00

Rješenje o određivanju biračkih mjesta

Županijsko izborno povjerenstvo DUBROVAČKO-NERETVANSKE ŽUPANIJE na sjednici održanoj 8. travnja 2019. donijelo je

U slijedećem tekstu nalazi se osvrt na projekt Debating Xenia, na kojemu je Općina Orebić sudjelovala kao jedan od projektnih partnera.

NPKLM vodovod d.o.o. daje obavijest da će se u periodu od 21.05.-24.05.2019. godine obavljati radovi na sanaciji vodovodnih cijevi ispod županijske ceste Ž6215 (Lovište-Viganj-Orebić) u naselju Perna (kraj hotela Orsan)

Povodom Dana Općine Orebić i blagdana Gospe Delorite čestitku su uputili Predsjednik OV i Načelnik Općine Orebić.

Na temelju članka 4. i članka 28. Odluke o zakupu javnih površina (Službeni glasnik Općine Orebić 15/03 ,06/09 i 01/12) Općinski načelnik Općine Orebić , dana 25.travnja 2019.g. objavljuje

JAVNI NATJEČAJ
ZA DAVANJE U ZAKUP JAVNIH POVRŠINA U 2019.g.

Subota, 20 Travanj 2019 20:12

Sretan Uskrs!

U ime Općine Orebić uskrsnu čestitku upućuju predsjednik Općinskog vijeća Mario Vekić i načelnik Tomislav Ančić:

Aktualno:

Sve novosti