Please ensure Javascript is enabled for purposes of website accessibility
Četvrtak, 23 Veljača 2023 19:45

OBAVIJEST - JAVNI UVID U PRIJEDLOG PROGRAMA RASPOLAGANJA POLJOPRIVREDNIM ZEMLJIŠTEM U VLASNIŠTVU DRŽAVE NA PODRUČJU OPĆINE OREBIĆ

Sukladno članku 13. st. 5. Zakona o izmjenama i dopunama Zakona o poljoprivrednom zemljištu (NN 57/22), Općina Orebić izlaže na javni uvid prijedlog Programa raspolaganja poljoprivrednim zemljištem u vlasništvu države na svom području.

Uvid u Prijedlog može se izvršiti u prostorijama Općine Orebić, Obala pomoraca 24, u razdoblju od 23. veljače do 10. ožujka 2023. godine, radnim danom od 09,00 do 12,00 sati.

Također, uvid je moguć i putem općinske internetske stranice https://www.orebic.hr/

Zainteresiranim stranama ovo može biti praktično budući da usporedno s pregledom Prijedloga mogu popratiti i druge izvore relevantne za problematiku raspolaganja poljoprivrednim zemljištem (preglednik ARKOD-a, portali katastar.hr, uredjenazemlja.hr itd.).

Pisane prigovore ili primjedbe na prijedlog Programa moguće je podnijeti najkasnije do isteka javnog uvida, na adresu Općina Orebić, Obala pomoraca 24 ili na e-mail: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.

Prijedlog Programa možete preuzeti ovdje: