Please ensure Javascript is enabled for purposes of website accessibility

Natječaji (204)

U prostorijama Općine Orebić u razdoblju od 2. veljače do 3. ožujka 2015. biti će omogućen javni uvid u dokumentaciju Strateške studije utjecaja na okoliš Plana korištenja obnovljivih izvora energije u DNŽ.

Javni poziv za iskaz interesa za sudjelovanje u programima povećanja energetske učinkovitosti i korištenja obnovljivih izvora energije u obiteljskim kućama na području općine Orebić u 2015. godini

1. PREDMET I CILJ JAVNOG POZIVA
Predmet Javnog poziva je javno prikupljanje prijava za iskaz interesa za sudjelovanje u Programima povećanja energetske učinkovitosti i korištenja obnovljivih izvora energije u obiteljskim kućama na području Općine Orebić za 2015. godini.

Cilj Javnog poziva je ispitivanje zainteresiranosti stanovnika za sudjelovanje u navedenim Programima. Na temelju sakupljenih prijava o iskazu interesa za sudjelovanje u Programima, Općina Orebić je planirala financijska sredstva u proračunu za 2015. godinu, te će po raspisivanju natječaja od strane Fonda za zaštitu okoliša i energetsku učinkovitost (u daljnjem tekstu: Fond), zatražiti od Fonda potrebna financijska sredstva za neposredno sufinanciranje povećanja energetske učinkovitosti i korištenja obnovljivih izvora energije u obiteljskim kućama na svom području.

Dana 26. prosinca 2014. Općinsko izborno povjerenstvo osiguralo je pasivno dežurstvo, a brojevi ovlaštenih osoba su:

Općinsko izborno povjerenstvo upućuje obavijest biračima s područja općine Orebić vezano za biračka mjesta za predstojeće izbore za predsjednika RH.