Please ensure Javascript is enabled for purposes of website accessibility
Ponedjeljak, 31 Siječanj 2022 11:59

7. sjednica Općinskog vijeća - u srijedu, 02. veljače 2022.

7. sjednica Općinskog vijeća sazvana je za dan 02. veljače 2022. (subota) s početkom u 10:00 sati u prostoriji Općine Orebić (velika dvorana).

Za sjednicu je predložen slijedeći dnevni red:
1. Prijedlog Izmjena i dopuna Proračuna Općine Orebić za 2022. godinu
2. Prijedlog izmjena i dopuna Programa gradnje komunalne infrastrukture za 2022. godinu
3. Prijedlog Odluke o načinu pružanja javne usluge sakupljanja komunalnog otpada na području Općine Orebić
4. Prijedlog Analize stanja sustava civilne zaštite na području Općine Orebić za 2021. godinu
5. Prijedlog godišnjeg plana razvoja sustava civilne zaštite s financijskim učincima za trogodišnje razdoblje na području Općine Orebić za 2022. godinu
6. Prijedlog Smjernica za organizaciju i razvoj sustava civilne zaštite na području Općine Orebić 2022. - 2025. godine

Ovdje možete preuzeti materijale po točkama dnevnog reda:
 

 


Napomene:
- Ljubazno se mole predsjednici nadležnih Komisija da održe radne sjednice istih.

- Za prisustvovanje sjednici Vijeća potrebno je priložiti važeću digitalnu COVID potvrdu ili drugi odgovarajući dokaz o cijepljenju ili obveznom testiranju sukladno Odluci o uvođenju posebne sigurnosne mjere obveznog testiranja dužnosnika, državnih službenika i namještenika, službenika i namještenika u javnim službama, službenika i namještenika u lokalnoj i područnoj (regionalnoj) samoupravi te zaposlenika trgovačkih društava i ustanova Stožera civilne zaštite Republike Hrvatske od 12. studenoga 2021. (NN br. 121/21, 10/22)

- U slučaju da niste u mogućnosti prisustvovati sjednici, molim Vas da izostanak najavite tajnici OV OO Sandri Zovko (kontakt broj: 099/861 0100, e- pošta: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.).

- Vijećnika kojem je zbog opasnosti od širenja zarazne bolesti nadležno javnopravno tijelo odredilo mjeru izolacije ili samoizolacije, zbog čega ne može biti nazočan u dvorani u kojoj se održava sjednica Općinskog vijeća omogućiti će se, na njegov zahtjev, sudjelovanje u radu Općinskog vijeća uključenjem video-vezom u rad sjednice i glasovanje video-linkom. Dokaz o navedenoj okolnosti Vijećnik je dužan dostaviti tajnici Vijeća Sandri Zovko na mail adresu: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite. najkasnije dan prije održavanja sjednice. Vijećnici koji koriste navedeno pravo imaju ista prava i obveze kao i ostali vijećnici koji su osobno nazočni na sjednici.